Utställare/Sponsorer

På tävlingsplatsen har vi som vanligt utställare

K9 – ledande pälsvård för häst, hund & katt

K9 är en av sponsorerna till årets derby. Upplev svensk världsklass till tävling och vardag! Enastående tovutredning, snabbare torktid, långvarigt resultat och enkelt att använda oavsett ras och pälstyp. Garanterar kvalitén och lovar dig toppresultat med högt miljömedvetande som bonus.

 

SMP Sweden

SMP Sweden kommer och ställer ut fredag, lördag och söndag. Vid köp av ett par handskar så kommer SMP Sweden bjuda på fika på anläggningen för ett värde på 50 kr. Det kommer även finnas kampanj på ursnygga hoodies.

Specialerbjudande till alla funktionärer samt Dagstorpsmedlemmar!

Svetstjänst Industribemanning i Lund AB – en av årets sponsorer

Covalliero sponsrar årets ryttarpåsar!

 

Trikem sport

Trikem sport innehar vård och tillskottsprodukter för människor och djur och är en av våra sponsorer till derbyt.

Grolls

Ytterligare en sponsor till årets derby är Grolls – din totalleverantör av arbetskläder. Hos Grolls kan du handla miljöcertifierade yrkeskläder och personligt skydd av hög kvalitet.

Vilket foder ger du din häst för att den ska kunna prestera som bäst?

KRAFFT har utvecklats till att bli landets idag största leverantör av hästfoder. KRAFFTs sortiment hittar du hos återförsäljare i Sverige, Danmark och Finland men också i många andra europeiska länder.

KRAFFT är en av flera sponsorer till årets derby.

Lakka.nu

Lakka.nu kommer att ha monter på derbyt. Lakka.nu har accessoarer som ger det lilla extra, både till dig och din fyrbenta vän. Allt från sjalar, mössor, lyckoamuletter, kuddar m.m.

Börjes

Börjes kommer att sponsra derbyt med fina hederspriser.

En ny t-shirt med t ex din hästs namn på

Tvivla design kommer stå på derbyt och göra tryck på t-shirts. De kommer även att sponsra de tre främst placerade med valfri t-shirt i en av derbyts klasser.

Robert De Rover

Robert De Rover är en av flera sponsorer till årets derby. Hästsportbutiken erbjuder ett brett sortiment av fina produkter, såväl exklusiva som vardagsprodukter, för dig och din häst. Butiken erbjuder även sadelutprovning, stövelutprovning, stallinredning m.m.

Skånegårdar

En av våra flera sponsorer för årets derby är Skånegårdar AB. Skånegårdar har verkat vid förmedling av lantbruk sedan 1964. Idag förmedlas slott, lant- och skogsbruk samt häst och livsstilsgårdar.

 

Donalds Bilbärgning

Behöver du hjälp på vägen! Donalds Bilbärgning bärgar allt i fordonsväg och utför allt från starthjälp till största tungbärgningsuppdragen.

Donalds Bilbärgning är ytterligare en sponsor till årets derby.

Välkomna till Skånsk hästutrustning

Skånsk Hästutrustning kommer att ha monter på derbyt och ha med sig massor av nyheter och många bra derbyerbjudanden. Det kommer även erbjudas gratis sadelutprovning, bettmätning och foderrådgivning av St.Hippolyt.

Skånsk Hästutrustning kommer även ha tävling, hästskokastning, där fina priser kan vinnas.

Torstensons-En av årets sponsorer

Vi är glada att presentera en av årets sponsorer, Torstensons. Återförsäljare av hästtransporter och hästlastbilar.