DRESSYRSEKTIONEN Skriv ut

 På bild: Lotte Kvist - Celeste                 Foto: Cissi Nyblom

Är du intresserad av dressyr? Hör av dig till oss i dressyrsektionen!
Vi är ett gäng glada dressyrentusiaster som rider på alla nivåer, allt från hobby till Grand Prix. Vissa tävlar, andra inte. Det som vi har gemensamt är kärleken till våra hästar, och intresset för bra ridning oavsett nivå.
 
Vi har många trevliga ryttare i vår sektion och vi vill gärna bli fler. Så om du vill hjälpa till eller bara hålla dig informerad om vad som händer, hör av dig så sätter vi upp dig på vår maillista så vi kan hålla kontakten.
 
Du kan kontakta sammankallande Maria Carlsson Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen , mobil: 0733-771277
Vi tar tacksamt emot förslag och synpunkter. Det kan vara någon intressant tränare eller annan aktivitet som du skulle vara intresserad av.
 
Om du är intresserad av att träna eller behöver hjälp med din ridning har föreningen har flera duktiga tränare som finns tillgängliga för privatträningar eller träning i grupp.
 
Gruppträningen finns på måndagskvällar och hålls av Britt-Marie Henningsson-Ivarsson, se hemsidan under föreningsleddträning för mer information. Vi har även andra bra tränare som håller privata träningar på vår anläggning. Två av tränarna är med i vår sektion, Anna Pålsson och Maria Carlsson. Anna når du på mobil: 0707-28 2827, och Maria på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen , eller mobil: 0733-77 12 77.