Derbyt 2018 Skriv ut
2018-07-10 13:55

Hej,

 

Ett enormt stort tack till alla som hjälpte till vid årets derby.

 

Det blev ett mycket lyckat derby tack vare att vi var många som under dagarna innan fixade till vår anläggning och framföra vår gräsbana, tack killarna Micke A Micke J och Donald som vattnade nästan dygnet runt veckorna innan gräsbanan var så bra som en gräsbana bara kan vara, vi har fått massor av beröm. Under fixardagarna i tävlingsveckan var det många som kom med hackor röjsågar och skurhinkar, allt blev såå fint. En stor hjälp till gräsbanan kunde hållas så mjuk och fin under tävlingsdagarna har varit familjen Linells vattentunna, den gjorde underverk, lätt och smidigt och vattna gräsbana framridning och parkering ja lite överallt. Banan ringvältades morgon middag o kväll, gräset packades till efter många hästhovar som hoppat. Det är lite jobb med en bana men är man många blir det sååå mycket enklare.

Anna Pålsson var banchef på dressyren och gjorde även där ett superjobb, vattna och fick hjälp av Jonas och hans maskiner att köra banerna, även deras baner var så bra de bara kunde vara.

Ett stort tack till alla tappra funktiionäer som kämpa från tidiga morgon till sena kväll i cafeterian på banan och alla kring uppdrag, utan er ingen tävling.

Även ekonomiskt är denna tävling otroligt viktig för Dagstorp, det har gått bra tack vare våra många och fantastiska sponsorer ett enormt stort tack till alla er som hjälpt oss.

Nu säger denna tävlingsledare tack för alla fantastiska år med Svenskt Ponny Derby och lämnar över staffetpinnen till någon annan, det har varit otroligt roligt och skulle verkligen inte vilja ha det ogjort, men nu vill jag göra något annat för vår förening.

Vi har varit en mycket liten organisation i derby gruppen inför årets derby, det har varit tufft att planera en så stor tävling på bara några få personer, men vi visste att det måste gå och det gick. Tack kära ni som ändå kämpat på. Det var som jag skrevi ett brev till alla medlemmar under våren, att planera på så få är svårt men när vi väl är i derby veckan vet vi att många ställer upp och fixar en bra tävling i alla fall och så blev det. Än en gång en stort tack till alla er som jobbat under derby dagarna vi har haft roligt under dagarna och fantastiskt mysigt på kvällarna med våra olika arrangemang.

Ni som jobbat lite extra med derbyt 2018 ska ha en extra stor eloge, mycket jobb att fixa med el vatten inte minst funktionärer startlistor jaga sponsorer boka domare fixa stallar sådant tar mycket tid.

Ett extra stort tack till vår allas cafeteria super kvinna Agge utan dig hade många varit väldigt hungriga och fram för allt inte fått så god mat. Du har även varit mig trogen under alla våra derby möte.

Säger tack inte bara från mig utan hela derby gruppen.

Ulrika Johansson en av två tävlingsledare.​