ORDFÖRANDENS RADER Skriv ut
2018-06-20 06:16

Hej alla Dagstorpare.

Nu har snart halva 2018 gått o det är hög tid att ge er lite information om anläggningen och vårt styrelsearbete.
Vi jobbar i nuläget med att ta fram offerter på olika tänkbara underlag till framridningsbanan o dressyrbanorna, samt på ett smidigare bevattningssystem.


Samtidigt har vi nu tätare o bättre kontakt med Kävlinge kommun, med tanke på bidragsmöjligheter o hjälp från dem under kommande år.
Då alla bidragsansökningar måste vara mkt väl underbyggda o beslutsgången är tidskrävande, innebär detta att ngn varaktig lösning vad gäller våra banor tidigast kommer under nästa år.
Samtidigt försöker vi hitta en tillfällig förbättring som kan göra den dagliga vistelsen på anläggningen under resten av året helt ok för både tränare, ryttare o ffa hästarna.
Styrelsen jobbar även på sponsorbiten och där kommer alla medlemmar in i bilden VI BEHÖVER ER HJÄLP ATT HITTA SPONSORER TILL VÅRA NYA UNDERLAG.
AllA former o storlekar av bidrag mottages tacksamt. Ni kan maila dem till Kerstin på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen
För att kunna äska föreningsbidrag fr kommunen behöver vi även hjälp med att ngn ansvarig för tex Banbyggnad, fixardagar eller liknande fixar listor med deltagarnas namn o personnummer o lämnar till Agge Pålsson, Anna Pålsson eller Kerstin Svensson.
Samtidigt som vi jobbar med detta så har vi drivit ett antal större o mindre tävlingar som vanligt med FANTASTISK HJÄLP från alla arbetande medlemmar.
 
                  Vid datorn för styrelsen
                   Kerstin Svensson.